Covid-19

Som følge af COVID-19 er der indført en række foranstaltninger på friluftsbadet for at minimere risikoen for smittespredning.

Alle har et ansvar for at overholde de gældende sikkerhedsforanstaltninger, som fremgår af skiltningen på friluftsbadet, via personalets anvisninger, samt her på hjemmesiden.

Vigtig COVID-19 information:

Hvis en person ikke overholder de gældende sikkerhedsforanstaltninger, forbeholder Bording friluftsbad sig retten til at kræve, at personen forlader friluftsbadet uden kompensation. De gældende sikkerhedsforanstaltninger har til formål at minimere smitterisikoen for COVID-19, men den kan ikke elimineres fuldstændigt. Derfor anerkender enhver, der besøger Bording friluftsbad, at det foregår på egen risiko.

Krav om negativ COVID-19 test eller coronapas for at besøge Bording friluftsbad i offentlig åbningstid.

Myndighederne kræver, at gæster der er fyldt 16 år skal fremvise en negativ COVID-19 test ved ankomst – enten digital eller på papir. Dokumentationen skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat.

Derudover kræver myndighederne, at gæsterne sammen med det negative testresultat fremviser sygsikringsbevis, kørekort, pas eller andet offentligt udstedet ID-kort, før man må komme ind.

Tidsintervallet er fra test tidspunkt og ikke var svar tidspunkt.

Vigtigste retningslinjer:

– Husk ID og dokumentation på en negativ COVID-19 test, der er mindre end 72 timer (kviktest) eller 96 timer (PCR) – Gælder alle gæster der er fyldt 16 år.
– Er du færdigvaccineret, skal du fremvise Coronapas sammen med ID i stedet for negativ COVIC-19 test.
– Hold afstand, vis hensyn og brug håndsprit.
– Følg skiltningen, og lyt til personalets anvisninger.
– Besøg ikke friluftsbadet, hvis du er syg eller har symptomer på COVID-19.