Bliv sponsor

Sponsorbidrag modtages med tak fra både private og erhvervsdrivende. De er en vigtig del af vores drift.

”Mange bække små” gælder i høj grad for os. Men vi er naturligvis glade for større bidrag og måske sponserede ting, der er til glæde og gavn.

Vi kvitterer med glade gæster, glade frivillige og I er som altid velkomne til vores opstart og afslutnings arrangement.

Private

Ved sponsorbidrag fra private på 1.000 kr. og derover kan du få vist dit navn på TV-tavlerne på badet. Du kan selvfølgelig også være anonym. Du kan også vælge at købe et privat støtte-medlemskab på 250 kr.

Erhverv

De fleste vælger at give 1.500 kr. + moms og vi er meget taknemmelige for alle bidrag. Der kommer visning af sponsorer på to TV-tavler på badet med dit firmanavn/logo og der kommer visning på vores hjemmeside.

Som noget nyt i år har vi solgt 3 års kontrakter - hvilket sparer os og sponsorerne for arbejde. Der er prisen så til gengæld på 1.000 kr. + moms pr. år.

Skulle vi ikke kunne drive badet af en eller flere grunde, ville vi naturligvis ikke sende girokort ud. Det siger sig selv.

Sagen er, at vi er nødsaget til at have et lille overskud hvert år - da vi ikke kan låne penge i bank og derfor altid ville skal kunne betale regninger for evt. reparation/udstyr vi måtte have brug for.

Vi modtager gerne dit firmas logo og evt. fil - så vi kan reklamere på badet og hjemmesiden - så send venligst på mail: til daniel@bordingfriluftsbad.dk