Lej Badet

Det er muligt at leje Bording Friluftsbad i sæsonåbningen fredag/lørdag aften fra kl. 18.00-21.00 eller lørdag/søndag formiddag fra kl. 10.00-13.00.

Afhængigt af antal personer i er:

  • Under 50 personer vil prisen være 1.200 kr.
  • Imellem 51-99 personer vil prisen være 1.650 kr.
  • Over 100 personer vil prisen være 2.200 kr.

Alle kan leje badet, hvad enten det er foreninger, klubber, klasser, arbejdspladser eller privatpersoner, så kan I leje badet.

Leje af badet er på eget ansvar og uden livredder. Hvis der ønskes livredder kan vi forsøge at finde en frivillig, men det er ikke garanteret.

Ønsker I kiosken åben, kan vi forsøge at finde en frivillig, men det er ikke garanteret. Det er vigtigt, at I informerer os herom.

Der er grill til fri afbenyttelse og borde/bænke og parasoller m.m kan selvfølgelig også benyttes.

I skal selv medbringe alt andet. Det eneste, vi vil bede jer om ikke at medbringe, er glas eller andet som kan gå i stykker, udelukkende af sikkerhedsårsager.

Arrangørerne kan komme ind 30 min før til klargøring, optænding af grill mm. Der kan ikke bades i den ½ time.

Afregning sker via. MobilePay ved arrangementets start. Ønskes der en faktura, skal dette oplyses ved booking, så den kan udsendes og skal betales senest ved arrangementets start.

Booking sker ved at sende forespørgsel til Henriette på e-mail henriette@bordingfriluftsbad.dk eller på SMS +45 27 63 86 33

Har i andre ønsker om dage og tidspunkter - så hør om vi kan!

Vi glæder os til at høre fra jer.